Boeijend Ondernemen

Doen wat je drijft

Grote ondernemingen

Een heldere bedrijfsstructuur en aansluitende cultuur en processen brengen meerwaarde voor jouw klant. Samen verankeren we deze in jouw onderneming.

×

Werken aan meerwaarde

Als organisatieadviseur help ik je bij het neerzetten en inrichten van de juiste organisatiestructuur, het creëren van de gewenste cultuur en bij het ontplooien van leiderschap. Zie mij als jouw business partner. Samen ontwikkelen we missie, visie en kernwaarden en optimaliseren we de bedrijfsprocessen voor jouw onderneming. Dat zijn de zaken waarmee jij uiteindelijk waarde voor de klant creëert. Jouw concrete visie is immers jouw unique selling point.

Organisatiestructuur en cultuur

Gezamenlijk kijken we naar marktgerichte factoren van jouw organisatie, zoals gewenste marktpositie, strategie en portfolio. Met mijn ondersteuning krijg je helder welke cultuur je wenst binnen je organisatie en welk leiderschap je voorstaat. Duidelijk wordt welke organisatiestructuur hier het beste bij past en welk gedrag je wilt zien, zowel intern als extern.

Missie, visie, kernwaarden, leiderschap, organisatiestructuur en cultuur hangen allemaal met elkaar samen. Het is een coherent systeem. Als je aan één van deze knoppen draait, moet je ook op de andere vlakken aan de slag. Het is mijn vak en mijn passie om jou dat te laten doorzien, neer te zetten en ermee te leren werken.

General manager

Ik ben gespecialiseerd in organisatiestructuren en ontwikkeling, zowel door mijn specialistische opleidingen als door mijn ervaring. Ik ben afgestudeerd general manager en blijf continu in mijzelf investeren. Door mijn ervaring als mede-eigenaar, directeur en in toezichthoudende rol van verschillende ondernemingen, ben ik breed inzetbaar.

Ondersteuning op maat

Op strategisch niveau ondersteun ik ondernemers door een goede organisatiestructuur neer te zetten. Op tactisch niveau fungeer ik als klankbord en sparringpartner voor ondernemers bij vraagstukken waar je als ondernemer voor komt te staan. Zonodig help ik operationeel met het implementeren van strategisch of tactisch opgezette plannen. Als coach zorg ik voor persoonlijke ontwikkeling van jou en/of jouw medewerkers, voor teamvorming en voer ik organisatieveranderingen door, waaronder cultuurverandering.

Neem contact op

Mijn passie, visie en missie

Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat de randvoorwaarden passend en op orde zijn, zodat jij iedere dag die toegevoegde waarde kan leveren. Mijn visie: Doen wat jou drijft! Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij en jouw medewerkers kunnen blijven doen wat jullie drijft.

Ik help je bij o.a. de volgende uitdagingen:

  • Hoe ziet de toekomst van het werk in jouw organisatie er uit bij marktwerking, technologische of demografische ontwikkelingen?
  • Past de huidige organisatiestructuur en cultuur nog bij dit toekomstige beeld?
  • Welke medewerkers heb je in de toekomst nodig?
  • Hoe boei en bind je waardevolle medewerkers?
  • Hoe vorm je van jouw medewerkers een goed team?
  • Wat kun je doen om jouw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden?
  • Je wilt graag transformeren van de oude naar een nieuwe cultuur en/of structuur, hoe pak je dit aan?

Greep uit mijn klanten

Logo zilliz
Logo Cascando
Logo CONFED
Logo Melis Logistics
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo Hekkelman
Logo IF Technology
Logo SAB