Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Doen wat je drijft

MKB

Hoe beter de ondernemer en medewerkers vanuit hun kwaliteiten werken, hoe beter de bedrijfsresultaten. Het draait altijd om de mensen.

×

Je passie (her-)ontdekken

Boeijend Ondernemen is er om ondernemers en hun organisatie weer optimaal te laten functioneren. Een ondernemer functioneert immers het beste wanneer hij datgene doet waar hij goed in is en passie voor heeft. Als ondernemingscoach helpt Boeijend Ondernemen de ondernemer deze passie te (her-)ontdekken. Ik bied praktische hands-on ondersteuning en zorg dat er gebruik gemaakt wordt van alle aanwezige talenten. Dit gebeurt ad interim, in de vorm van projectondersteuning of op tijdelijke basis.

Jouw organisatie op de rit

Loopt jouw organisatie niet zoals gewenst en kun je niet de vinger op de zere plek leggen? Soms is het lastig om het geheel te overzien. Je merkt dat je in de waan van de dag verdwijnt en ziet dat ook bij je medewerkers. Door allerlei randzaken kom je niet meer aan corebusiness en je passie toe. Bij het maken van efficiencyslagen of bij het professionaliseren van jouw organisatie kan een ’tweede man op de brug’ jou bijstaan en versterken. Zoek je als ondernemer een klankbord en/of sparringpartner?

Ik help je graag om jouw organisatie (weer) op de rit te krijgen en jou je intrinsieke motivatie te laten (her)ontdekken. Met die kennis, inzichten, tools en handvatten kun jij weer doen wat jou drijft. Zullen we eens kennismaken?

Werkwijze op maat

Door gesprekken te voeren met jou en je medewerkers, komen er verbeterpunten aan het licht. Boeijend Ondernemen heeft het vermogen om een cultuuromslag of andere verandering in de organisatie praktisch te implementeren. Omdat elk persoon of bedrijf anders in elkaar steekt, is er geen blauwdruk voor de juiste aanpak. Door de cultuur te proeven binnen uw organisatie, ontstaat er een werkwijze op maat.

Speciaal voor starters en ZZP’ers die willen groeien is er de online academy Personeel en Nu: jouw remote HRM afdeling. Deze staat jou in de vorm van advies en cursussen bij in de eerste groeifase van het bedrijf.

Neem contact op

Ondersteuning op maat

Boeijend Ondernemen is er voor jou als ondernemer en ondersteunt je bij de groei van je bedrijf. Samen zetten we je onderneming van meet af aan optimaal neer.

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando