Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Interviews en publicaties

×

Podcast 'Boeijende grensbewaking'

Andrea de Boeij traint ondernemers zichzelf te ontdekken. Zodat ze coherent gaan ondernemen en ze van daaruit HR-beleid maken dat consequent, transparant en vooral zorgvuldig wordt uitgevoerd. Als vertrouwenspersoon voor werknemers leert Andrea dat empathie én duidelijkheid in combinatie met vaardigheden als goed kunnen luisteren en de juiste vragen stellen veel leed voorkomt, verzacht en oplost als het gaat om grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer.

Juriste Lisa van Velzen zet op een rij wat je in dat verband als werkgever juridisch zeker in orde moet hebben. Hapklare en bruikbare informatie in een ruim halfuurtje, met presentator Bob Heeren.

Beluister de podcast via Spotify
Beluister de podcast via Apple

Arnhem Business - december 2023

Samen maken we Gelderland steeds coherenter. Klik hier voor de link naar de publicatie in Arnhem Business.

Ondernemersbelang - 3 juli 2023

De juli-editie van Ondernemersbelang bevatte een verslag van de eerste trainingscyclus. De deelnemers vertellen hun ervaringen. Klik hier voor de link naar de publicatie in Ondernemersbelang.

gecertificeerd coach persoonlijke ontwikkeling

Ondernemersbelang - 19 december 2022

In de december-editie van Ondernemersbelang vertelde ik over het geheim van coherentie. Wat is daar nu zo boeijend aan? Hoe pak je zoiets aan? Klik hier voor de link naar de publicatie in Ondernemersbelang.

Andrea de Boeij | gecertificeerd coach

Nijmegen Business – 4 mei 2022

Lees hier het interview in de rubriek De Drijvende Kracht van Nijmegen Business.

Coherence Model

Ondernemersbelang – 12 april 2022

In de bijeenkomst van de Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen, die op 4 april 2022 georganiseerd werd in Rozet Centrum in Arnhem, nam ik deel aan het rondetafelgesprek. Het gespreksthema draaide om de vraag hoe werkgevers hun bedrijf toekomstbestendig maken en hun medewerkers duurzaam inzetbaar houden. Klik hier voor de link naar de publicatie in Ondernemersbelang en het verslag van de bijeenkomst.

gecertificeerd coach organisatieontwikkeling

De Gelderlander – 22 maart 2022

Voorafgaand aan de Publieksacademie Leven Lang Ontwikkelen werd ik door de Gelderlander geïnterviewd. Het gehele interview lees je hier.

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando