Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Training Leiderschap in Ontwikkeling

×

Leiderschapstraining

Als professional weet je dat het belangrijk is om niet alleen in, maar ook aan de onderneming te werken. Maar hoeveel tijd besteed je echt AAN JEZELF? Aan wat je drijft, aan wat je zou willen doorbreken en aan wat je werkelijk wilt bereiken? In deze leiderschapstraining draait het echt even helemaal om jou. In 6 sessies sta je stil bij verschillende aspecten van wie je bent en wat je wilt. Zo werk je stap voor stap aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wanneer is het programma iets voor jou?

 • Als je voelt dat je op een kruispunt staat en wilt verkennen hoe je je toekomst vormgeeft
 • Als je je ambities wilt aanscherpen
 • Als je meer grip wilt hebben op wie je bent als mens en als professional
 • Als je steeds weer tegen patronen aanloopt die je in de weg zitten en die echt eens wilt doorbreken
 • Als je het gevoel hebt dat er ‘meer’ inzit, terwijl dat er niet uitkomt.
 • Wat kun je verwachten?
  Het programma volgt een heldere route, die start in je huidige praktijk. Je staat uitgebreid stil bij waar je nu staat en welke thema’s hier spelen. Dit stelt je in staat om je doel te bepalen voor het vervolg van het programma. In de volgende sessies kijk je steeds vanuit een andere invalshoek naar wie je bent en wat je doet. Je zoomt in op je gedragspatronen, verkent hoe deze patronen geworteld zijn in jouw biografie en hoe dit je maakt tot wie je bent. Je formuleert je kernwaarden en maakt scherp wat tot nu toe kenmerkend is geweest op jouw ontwikkelweg. Na veel aandacht voor inzicht, reflectie en bewustwording kijk je ook uitgebreid naar de toekomst. Hier is ruimte voor dromen, ambities en vergezichten: hoe zie je de lange termijn en wat gun je jezelf? Je laten het niet bij dromen, je kijkt ook naar hoe je toekomstbeelden concreet kunt realiseren. Aan het slot van het programma maak je een plan en ga je praktisch aan de slag om je ideeën te verankeren in je dagelijkse realiteit.

  Hoe het werkt
  Individuele opdrachten wisselen zich af met sessies in een groep. Zo heb je alle ruimte voor jezelf en zijn je groepsgenoten van waarde met hun verhalen, spiegels en feedback. Er is tijdens de sessies veel ruimte voor gesprekken over wat je bezighoudt én voor de systemische werkvormen, die de sessies extra diepgang geven.
  Deelnamekosten € 2.395,- exclusief 21% BTW.

  Greep uit mijn klanten

  Logo SAB
  Logo IF Technology
  Logo Hekkelman
  Logo Gelderse Sport Federatie
  Logo zilliz
  Logo Melis Logistics
  Logo CONFED
  Logo Cascando