Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Verdiepingstraining

×
training Coherent Ondernemen voor succesvoller leiderschap en impact

Verdiepingstraining

Deze verdiepingstraining Coherent Ondernemen is een vervolg op de basistraining en kent drie sessies. Hierin verruimen we in de eerste twee sessies je blik naar de onderneming in haar omgeving (Coherence Kompas). We leren je om grondig te kijken naar ontwikkelingen in de wereld om je heen en deze te vertalen naar jouw eigen praktijk. Waar liggen kansen, wat is bedreigend? En hoe ga je op een adequate manier om met wat je signaleert? Zo kun je voor jouw onderneming tot 1000-dagen doelen komen.

Het Coherence Kompas is niet alleen toepasbaar voor een grondige blik op de omgeving van je onderneming, het is ook een heel bruikbaar instrument om in te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer.

Hoe dit werkt, ervaar je tijdens de derde sessie. Met behulp van het kompas kijk je naar verschillende facetten van je leven en ondernemerschap, wat helpt om vast te stellen waar je de meeste aandacht besteedt en of dat overeenkomt met wat je werkelijk wilt. Dit helpt je om op persoonlijk niveau de balans op te maken en richting te bepalen voor de toekomst.

Data verdiepingstraining

Greep uit mijn klanten

Logo zilliz
Logo Cascando
Logo CONFED
Logo Melis Logistics
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo Hekkelman
Logo IF Technology
Logo SAB