Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Over ons

×
maatwerk met een ondernemingscoach | gecertificeerd coach

De drijvende kracht

Boeijend Ondernemen is een landelijk werkend training- en coachingbureau, gevestigd in het Gelderse Renkum. Het bureau is in 2007 opgericht door Andrea de Boeij. Andrea is mede-eigenaar geweest van een architectenbureau. Ze weet wat het is om een organisatie te leiden en alles wat daarbij komt kijken. Boeijend Ondernemen is ontstaan vanuit de drive om ondernemers te helpen hun organisatie gefundeerd neer te zetten. Dat biedt een stevige basis, waarop zij de organisatie ook helpt om een toekomstgerichte koers uit te zetten.

Andrea heeft inmiddels haar eigen ondernemerservaring, opgedaan in de creatieve architectenbranche, uitgebreid met ervaring in vele andere branches zoals de metaal-, logistiek-, ICT-, zorg-, meubelbranche, notariaat en onderwijs.

Boeijend Ondernemen staat jou als ondernemingscoach bij als het gaat om het realiseren van de groeiambities van jouw onderneming, zodat jij kunt blijven doen wat jou drijft!

Lees meer over Andrea de Boeij

Vertrouwenspersoon

Een vertrouwenspersoon speelt een cruciale rol in het beleid tegen ongewenste omgangsvormen binnen organisaties, zoals vereist door de Arbowet. Het beschermt medewerkers tegen Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA): stressfactoren op het werk. Denk daarbij aan discriminatie, pesten, seksuele intimidatie, agressie/geweld en werkdruk. Eén van de effectieve maatregelen hiervoor is het aanstellen van een vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. Organisaties kunnen kiezen tussen een interne of externe vertrouwenspersoon.

Andrea de Boeij is gecertificeerd extern vertrouwenspersoon.

Lees meer over vertrouwenspersoon

Interviews en publicaties

Met enige regelmaat verschijnen er interviews en publicaties met en over Boeijend Ondernemen. Je leest ze hier.

Lees hier de interviews en publicaties

Sponsordoelen

Doen wat je drijft! Dat is het motto van Boeijend Ondernemen.

Door de verhalen van de mensen om ons heen realiseren wij ons bij Boeijend Ondernemen dat ons motto ‘Doen wat je drijft!’ alleen haalbaar is in vrijheid, wanneer je écht jezelf kunt zijn. Door ziekte of tegenslag is dat echter niet voor iedereen weggelegd. Dat geschenk wensen wij iedereen!

Daarom sponsoren wij ieder jaar een goed doel.

Doen wat je drijft!

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando