Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Doen wat je drijft

×

Sponsordoelen

Boeijend Ondernemen steunt diverse goede doelen, zowel in materiële als immateriële zin. Een overzicht daarvan zie je op de pagina.

Sponsordoel 2023

Ik ben Nadia, 25 jaar en ik ben geboren met epilepsie. Na een periode van tien jaar aanvalsvrij te zijn geweest, begonnen de aanvallen weer. Epilepsie heeft een grote invloed op mijn leven. Het neemt vrijheid, vastigheid en plezier van je af. Daardoor beschadigt het het vertrouwen in jezelf, je kunt niet meer vertrouwen op je eigen lichaam.

Ik zou u heel dankbaar zijn als u net zoals mijn tante (Andrea de Boeij) wilt doneren aan het Epilepsiefonds. Daarmee geeft u jongvolwassenen, kinderen en ouderen weer hoop op vastigheid, vrijheid, plezier en vertrouwen!

Kijk voor meer info op https://www.epilepsie.nl/.

Sponsordoel 2022

Een ieder die mij kent, weet dat zwemmen mijn sport is. Dat is mede dankzij de enthousiaste trainers en de gezelligheid van RZC (Renkumse Zwem Club). Dit jaar viel het ons zwaar afscheid te moeten nemen van onze jonge hoofdtrainer. Op 42-jarige leeftijd verloor hij de strijd tegen kanker. Het was zijn wens om, in plaats van bloemen, te doneren aan FSHD om meer onderzoek mogelijk te maken. Deze ziekte heeft hem belemmerd in zijn sportcarrière. Toch heeft hij dit positief omgebogen door zich met ziel en zaligheid voor RZC in te zetten en zich te ontwikkelen tot een fantastische hoofdtrainer. Een voorbeeld voor ons allemaal.

FSHD (Facio Scapulo Humerale Spierdystrofie) is een zeldzame en erfelijke spierziekte. Door een genetisch defect wordt het eiwit DUX4 aangemaakt, wat de skeletspieren aantast. Er is helaas nog geen geneeswijze voor FSHD. Daarom is onderzoek naar deze ziekte zo belangrijk. FSHD is één van de meest voorkomende erfelijke spierziekten ter wereld.

Wil je ook deze stichting steunen in het financieren van onderzoek en meer aandacht voor FSHD? Neem dan een kijkje op hun website.

Sponsordoel 2021

Ieder jaar kies ik een goed doel voor een eindejaarsdonatie. Dit jaar kunnen de sterren van Roparun Team Climax Ede op mijn steun rekenen. De Roparun wordt sinds 1992 georganiseerd. Het is de langste non-stop estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto van de Roparun:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven

Grada en Jacob van Velzen zijn de drijvende krachten achter dit bijzondere team.

Het doel van de Roparun is het bijeen brengen van zoveel mogelijk sponsorgeld om het leven van mensen met de ziekte kanker draaglijker te maken. Naast de sportieve inspanning, moet er door de deelnemende teams dus ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het goede doel. De deelnemende teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Denk hierbij aan het zoeken naar sponsoren, organiseren van workshops, het organiseren van sportieve evenementen, koek-en-zopie verkoop bij hardloop evenementen, enzovoorts. Ook zijn de leden van ieder team verplicht Roparun loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel.

Wil jij dit initiatief ook steunen? Dat kan via een donatie. Tevens is er dit jaar een leuke wijnactie waarvan de opbrengst gaat naar de Roparun. Ga naar de website voor meer informatie of stuur een e-mail.

Sponsordoel 2020

Roeier Jan van der Bij ziet de Olympische Spelen van 2020 aan zijn neus voorbij gaan. Ondanks de mentale tegenslag die dit uitstel voor veel sporters betekent, komen er ook financiële zorgen om de hoek kijken. Zijn vereniging kampt met teruglopende inkomsten en kan hem nog slechts gedeeltelijk steunen. Maar Jan zet door. In het coronajaar traint hij zich het apenzuur en spant zich daarnaast zelf in om de benodigde financiële middelen bijeen te krijgen om zijn droom waar te maken. Ik steun Jan daar in. Zijn mentaliteit en doorzettingsvermogen zijn voor mij een ontzettend mooie inspiratiebron in het helpen van ondernemers.

Hier lees je meer over deze gepassioneerde roeier.

Sponsordoel 2019

Stichting LIZ
In Nederland is het onderwijs voor kinderen met en zonder handicap gescheiden. Terwijl andere kinderen elkaar ontmoeten op school en in de buurt, volgen kinderen met een handicap onderwijs samen met andere kinderen met een handicap. Hierdoor komen kinderen met en zonder handicap elkaar niet tegen en leren ze niet hoe leuk het kan zijn om met elkaar samen te leven.
Lees meer over stichting LIZ.

Goede doelen

Naast de jaarlijkse donaties steunt Boeijend Ondernemen ook de volgende goede doelen:

Bliss to Shine
Vriend van Eusebius
Longfonds

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando