Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Maatwerktraject

×

maatwerk met een ondernemingscoach | gecertificeerd coach

Maatwerk voor het juiste fundament

Ben je het overzicht op jouw organisatie kwijt? Loop je voortdurend achter de feiten aan? Loopt je organisatie niet meer zo gesmeerd, maar kun je de vinger maar niet op de zere plek leggen?

Boeijend Ondernemen zorgt voor overzicht, rust en een goed fundament, waarmee je vooruit kunt.

Iedereen wil toegevoegde waarde leveren. Zorg er dus voor dat het helder is waaraan iemand toegevoegde waarde kan leveren.

In een maatwerktraject worden verschillende methoden gecombineerd, afhankelijk van wat er nodig is in jouw specifieke situatie. Aan de hand het Coherence (samenhang) gedachtegoed stellen we een plan van aanpak op, gericht op het gewenste resultaat.

De kracht van een goede organisatieopbouw

Een goede organisatieopbouw is het fundament waar je jouw bedrijf op kan (uit)bouwen, waardoor alles in elkaar grijpt en daardoor klopt. In deze opbouw herkennen medewerkers zich en kunnen ze met al hun talenten waarde toevoegen. Hoe beter de organisatieopbouw, des te helderder en duidelijker het voor klanten is welke waarde jouw onderneming voor hen toe kan voegen. Kortom: een stevige organisatieopbouw maakt helder wat je voor de klant kunt betekenen.

Waardecreatie

De ontwikkelingen in de markt gaan snel. Om waardecreatie voor de klant te kunnen blijven leveren is het nodig om als organisatie te blijven ontwikkelingen en groeien. Je bent klaar om snel in te spelen op de markt en daarmee impact te creëren voor jouw klant. Hiervoor is een goed fundament noodzakelijk.
Met een goed fundament bouw je aan de toekomst en voorkom je dat je verdwijnt in de waan van de dag en brandjes moet blussen. Doen wat je drijft, dat geldt voor zowel de ondernemer als de medewerker.
Daarom is het van belang om het volgende helder te formuleren:
• Missie, wat heb je te doen?
• Visie, hoe doe je dat? Wat maakt jouw organisatie uniek?
• Kernwaarden, deze zijn bepalend voor cultuur, leiderschap en gedrag
• Marktpositie, portfolio (doelgroep, focus)
• Processen

SLIM-regeling voor een maatwerktraject

De SLIM-regeling is van toepassing op een maatwerktraject Coherent Ondernemen. Dat betekent dat je tot 80% subsidie kunt aanvragen op een maatwerktraject. In september opent het laatste aanvraagtijdvak voor deze regeling:

  • 2 t/m 28 september 2024

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden in jouw bedrijf?

Neem contact op

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando