Menu

Referenties

Jos Waagmeester, IF Technology

Andrea heeft ons de afgelopen zomer geholpen met een grondige audit van onze P&O-processen. Naast veel kennis en ervaring die ze inbrengt weet ze verbinding te maken met de mensen in onze organisatie om daarmee scherp te formuleren waar we als organisatie staan, waar behoefte aan is, wat we hebben ingericht en wat er ontbreekt. Met een duidelijke opdracht die ze ons gaf, heeft ze onszelf richting laten geven aan de organisatie in de toekomst. En daarmee houvast om de juiste keuzes te maken op het vlak van organisatie en de bijbehorende P&O-processen. Het zaadje van meer zelfsturing in onze organisatie (reïnventing organisations – Frederic Laloux) is geplant!

Bob Heeren, partner bij RWV advocaten.

Werkte als advocaat samen met Andrea bij Boeijend Ondernemen Project: juridische processen, met name gericht op ondernemersniveau en arbeidsrecht “Al zo’n twintig jaar werken Andrea en ik met elkaar en co-creëren we betrouwbare zakelijke resultaten die deskundig en duurzaam zijn. Ik bewonder de enorme kennis van zaken van Andrea, haar creativiteit en haar betrokkenheid bij mensen die ze blijft uiten zonder zich daar ooit in te verliezen. Als entrepreneur in Boeijend Ondernemen brengt ze al die know how en vaardigheden tezamen en is ze voor elke ondernemer meer dan een toegevoegde waarde. Iemand dus die haar geld altijd terugverdient en met wie het steeds inspirerend is om te mogen werken.” 

Guido Ronnes, directeur sector techniek, ROC Nijmegen.

Werkte in een ander bedrijf samen met Andrea aan HAN / ROC RijnIJssel / ROC Nijmegen Project: afstemming arbeidsmarkt, doorstroomtraject MBO-HBO, commercieel laten denken “Als directeur van de sector techniek van ROC Nijmegen heb ik vijf jaar intensief samengewerkt met Andrea, met name als Stuurgroeplid MplusH, een project om samenwerking tussen technisch bedrijfsleven en MBO-HBO techniekopleidingen te versterken. Een ingewikkeld en lastig proces, waar ik Andrea heb leren kennen als een vrouw met visie, kennis en inzicht. En bovenal een volhouder met humor en vermogen tot relativeren. Kortom: een genoegen om mee samen te werken!” 

Marian van Hooij, eigenaar and strategic advisor business communications, Voomies, Arnhem.

Werkte in een ander bedrijf samen met Andrea in haar tijd bij BD architectuur Project: afstemming arbeidsmarkt, opzetten ondernemingen, begeleiden studenten “Andrea is een charismatisch leider die ziet hoe je van het geheel meer kunt maken dan de som der delen. Ze boeit en verbindt organisaties en mensen om samen doelen te formuleren en een win-win situatie neer te zetten. Ze inspireert en motiveert mensen om de weg te bewandelen die nodig is om de geformuleerde doelstellingen met elkaar te bereiken en ze ziet en erkent de kracht die een ieder heeft en in kan zetten om dit vorm en inhoud te geven. Ik heb Andrea leren kennen als een warm, doelgericht en deskundig mens om mee te mogen werken.”

Paul Bongers, oprichter & directeur, Creaforti Telecommunicatie, Arnhem.

Werkte met Andrea bij Creaforti. Project: cultuuromslagen, verandering in organisatie, beleidskaders stellen “Na elkaar al jaren te kennen via het gezamenlijke Arnhemse netwerk ben ik verheugd dat ik eindelijk samen met Andrea mag samenwerken bij Creaforti. Andrea ken ik als een hele slimme, enthousiaste en vrolijke vrouw. Ze is zeer attent in de omgang met mensen en heeft een scherp oog voor detail. Eigenlijk ben ik gewoon enorm trots dat zij onze mooie club is komen versterken!” 

Heleen van den Houten, directeur Evenwicht Training en Coaching.

Werkte in een ander bedrijf samen met Andrea. Project: cultuuromslagen, verandering in organisatie, beleidskaders stellen “Ik ken Andrea als een vrouw met passie voor haar vak. Door haar praktische instelling krijgt zij snel inzicht in wat er speelt op de verschillende niveaus in een organisatie. Kernachtig analyseert en ontwikkelt zij samen met haar opdrachtgever visie voor de toekomst. Op een no nonsense manier kan zij een veranderproces begeleiden en de benodigde stappen implementeren, waarbij zij strategisch en tactisch opereert. Haar kernwaarden: integer, professioneel, open en betrokken.” 

Rico van Kranen, bladmanager, Eberson & Nijhof Publishers.

Werkte in een ander bedrijf samen met Andrea in haar tijd bij BD architectuur Project: cultuuromslagen, verandering in organisatie, beleidskaders stellen “Werken met Andrea is een verrijking. Het eerste moment van contact tussen BD architectuur en Arnhem Business, door ons twee op een evenement gelegd, was als een steen die in een beeldschone, maar stille vijver werd gegooid. Er ontstonden steeds groter wordende cirkels. Nieuwe contacten werden gelegd en initiatieven ontwikkeld. Andrea is ‘mensenmens’; zij is een Jeanne d’Arc met haar ontwapenende charme als wapen. Her smile is mightier than a sword! Een ambassadeur voor haar zaak, met een voortreffelijke inzet. Doe er uw voordeel mee.”