Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Referenties

×

Zo buiten, zo binnen. Alles hangt met elkaar samen. Alleen dán kun je vanuit je intentie ook impact maken. Mooi om te zien dat dit voor personen, maar zeker ook voor organisaties geldt!
Tijdens de training word je je met het model er echt bewust van hoe alles met elkaar samenhangt. Heel waarde(n)vol!

Mirjam Groenendijk, Scalabor
juni 2023

“Het is voor mij zichtbaar dat onze strategie goed opgebouwd is qua dienstverlening richting onze klanten, maar dat we nog genoeg uitdagingen hebben op de interne kant. Het geeft mij inzicht dat wij op de goede weg zitten en waar we nog in moeten bijschakelen.”

Patty Luyff, Melis Logistics
juni 2023

“Door de training lukt het mij om de organisatie strategie beter te begrijpen en deze te vertalen naar de HR-strategie.”

Nick Broekhuysen, Melis Logistics
juni 2023

“Deze training geeft mij houvast en meer grip in mijn dagelijkse werk, daarnaast is het een bevestiging dat wat ik al op gevoel deed, de juiste weg is.”

Marc Lubberts, Live Legends
Juni 2023

“De training Coherent Ondernemen was voor mij een mooi systematisch pad van bewustwording, mooie inzichten en bevestiging waar ik aan mag gaan werken binnen mijn bedrijf Factor-W interieurontwerp. Ik vond het ook erg waardevol om dit traject samen met andere ondernemers te doorlopen omdat je ook van elkaars fouten, struggles en hoogtepunten kunt leren.”

Dian Helsen, Factor-W Interieurontwerp
Juni 2023

 

“Alleen als je alles met elkaar in verband brengt, consequent daarnaar handelt, kun je je doelen bereiken. Deze training gaf mij het duwtje in de rug om mijn keuzes daarin te maken, zodat ik vanaf nu gericht kan werken aan mijn toekomstbeeld.” 

 

Alet Roesink, Peper-Munt Marketing
Juni 2023

 

“Andrea en Judith nemen je mee in de gedachtegang van Coherent ondernemen. Al direct na de eerste sessie was ik geïnspireerd en kon ik het geleerde ook direct in de praktijk toepassen. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak heeft het me enorm geholpen. De training wordt met enorm veel enthousiasme en kunde gegeven. Super waardevol, met een lekker lunch toe!

Rieneke van Ravenhorst, ChemTechniek Nederland
april 2024

“Vorig jaar heb ik me ingeschreven voor de training Ondernemer in Ontwikkeling bij Andrea, omdat ik op zoek was naar handvatten om leiding te geven binnen onze onderneming. Tijdens deze training werd ik, mede door de andere ondernemers, bewust gemaakt van mijn eigen gedrag. Deze training heeft mij doen inzien hoe ik mijn sterke kanten kan inzetten bij het bepalen van de koers van de onderneming.”

Jeroen Daams, DDJ ‘De cijfers voorbij’
december 2023

Tim Kenyon-Jackson, Cum Lingua
december 2023

Referenties van maatwerktrajecten

Logo Hekkelman

Roland van Mourik – dagelijks bestuurder bij Hekkelman Advocaten | Notarissen

Project: ondernemingscoaching naar een coherente organisatie

“Eind 2020 was het tijd om de HR van Hekkelman Notarissen verder te professionaliseren. In Andrea vonden wij de kwaliteiten die wij daarvoor nodig hadden. Maar Andrea bood meer dan wij vroegen. Al snel was duidelijk dat Andrea bij de basis begon. HR als onderdeel en uitvloeisel van de missie en strategie. En daar had ze helemaal gelijk in. Die handschoen hebben we daardoor ook opgepakt. Voor onze organisatie een belangrijke stap naar de toekomst. Andrea heeft in 14 maanden die zij uiteindelijk aan ons kantoor heeft bijgedragen veel bereikt. Ze heeft het vertrouwen van veel medewerkers gekregen, PMO begeleid, vlootschouw, functiebeschrijvingen en salarishuis opgezet, periodieke evaluaties aangepakt en opstart software HR pakket aangepakt. En daarnaast dagelijkse HR aandachtspunten. Andrea heeft de kwaliteiten om met ondernemers ervaring en rust processen te begeleiden en in contact te komen en blijven met mensen. Ook is zij een fijne sparringpartner van en luisterend oor voor bestuur en ondernemer. Wij zijn Andrea dankbaar voor haar bijdrage aan ons kantoor. Een eerlijke en oprechte aanbeveling dus.”

Logo IF Technology
Jos Waagmeester – COO IF Technology

Project: audit van P&O processen, groei naar zelfsturende organisatie

“Andrea heeft ons de afgelopen zomer geholpen met een grondige audit van onze P&O-processen. Naast veel kennis en ervaring die ze inbrengt weet ze verbinding te maken met de mensen in onze organisatie om daarmee scherp te formuleren waar we als organisatie staan, waar behoefte aan is, wat we hebben ingericht en wat er ontbreekt.
Met een duidelijke opdracht die ze ons gaf, heeft ze onszelf richting laten geven aan de organisatie in de toekomst. En daarmee houvast om de juiste keuzes te maken op het vlak van organisatie en de bijbehorende P&O-processen. Het zaadje van meer zelfsturing in onze organisatie (reinventing organisations – Frederic Laloux) is geplant!”

Guido Ronnes, directeur sector techniek, ROC Nijmegen.

Project: afstemming arbeidsmarkt, doorstroomtraject MBO HBO, commercieel laten denken

“Als directeur van de sector techniek van ROC Nijmegen heb ik vijf jaar intensief samengewerkt met Andrea, met name als Stuurgroeplid MplusH, een project om samenwerking tussen technisch bedrijfsleven en MBO-HBO techniekopleidingen te versterken. Een ingewikkeld en lastig proces, waar ik Andrea heb leren kennen als een vrouw met visie, kennis en inzicht. En bovenal een volhouder met humor en vermogen tot relativeren. Kortom: een genoegen om mee samen te werken!”

Paul Bongers – Oprichter & Directeur, Creaforti Telecommunicatie, Arnhem.

Project: cultuuromslagen, verandering in organisatie, beleidskaders stellen

“Na elkaar al jaren te kennen via het gezamenlijke Arnhemse netwerk ben ik verheugd dat ik eindelijk samen met Andrea mag samenwerken bij Creaforti. Andrea ken ik als een hele slimme, enthousiaste en vrolijke vrouw. Ze is zeer attent in de omgang met mensen en heeft een scherp oog voor detail. Eigenlijk ben ik gewoon enorm trots dat zij onze mooie club is komen versterken!”

Heleen van den Houten – directeur Evenwicht Training en Coaching.

Project: cultuuromslagen, verandering in organisatie, beleidskaders stellen

“Ik ken Andrea als een vrouw met passie voor haar vak. Door haar praktische instelling krijgt zij snel inzicht in wat er speelt op de verschillende niveaus in een organisatie. Kernachtig analyseert zij en ontwikkelt samen met haar opdrachtgever visie voor de toekomst. Op een no nonsense manier kan zij een veranderproces begeleiden en de benodigde stappen implementeren, waarbij zij strategisch en tactisch opereert. Haar kernwaarden: integer, professioneel, open en betrokken.”

Rico van Kranen – bladmanager, Eberson & Nijhof Publishers.

Project: cultuuromslagen, verandering in organisatie, beleidskaders stellen

“Werken met Andrea is een verrijking. Het eerste moment van contact tussen BD architectuur en Arnhem Business, door ons twee op een evenement gelegd, was als een steen die in een beeldschone, maar stille vijver werd gegooid. Er ontstonden steeds groter wordende cirkels. Nieuwe contacten werden gelegd en initiatieven ontwikkeld. Andrea, is ‘mensenmens’; zij is een Jeanne d’Arc met haar ontwapenende charme als wapen. Her smile is mightier than a sword! Een ambassadeur voor haar zaak, met een voortreffelijke inzet. Doe er uw voordeel mee.”

Marian van Hooij – eigenaar and strategic advisor business communications, Voomies, Arnhem

Project: afstemming arbeidsmarkt, opzetten ondernemingen, begeleiden studenten

“Andrea is een charismatisch leider die ziet hoe je van het geheel meer kunt maken dan de som der delen. Ze boeit en verbindt organisaties en mensen om samen doelen te formuleren en een win-win situatie neer te zetten. Ze inspireert en motiveert mensen om de weg te bewandelen die nodig is om de geformuleerde doelstellingen met elkaar te bereiken en ze ziet en erkent de kracht die een ieder heeft en in kan zetten om dit vorm en inhoud te geven. Ik heb Andrea leren kennen als een warm, doelgericht en deskundig mens om mee te mogen werken.”

Mirjam den Boer

Project: ondernemersbegeleiding

“Via deze weg wil ik Andrea een compliment geven over hoe duidelijk en pragmatisch advies ze geeft. Daar heb je wat aan, als ondernemer! Dank Andrea.”

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando