Menu

Andrea de Boeij

Mijn loopbaan als general manager is begonnen in de architectenbranche, hoewel ik geen architect ben of bouwkundige achtergrond heb. Als mede-eigenaar regelde ik alle organisatorische en personeelszaken, zodat de architecten konden doen waar zij goed in zijn, terwijl ik deed waar ik goed in ben. Daarmee stond iedereen in zijn kracht. Aangezien dat erg goed werkte, ben ik mij verder in deze mensgerichte werkwijze gaan verdiepen.

Vakkennis en ervaring

Na diverse studies en trainingen kan ik mij organisatiedeskundige, HRM-consulent en MY-etool deskundige noemen. Een zakelijke duizendpoot met liefde voor mensen en uitdagingen, die door jarenlange ervaring in managementondersteuning een waardevolle sparringpartner voor MKB ondernemers is geworden.
Ik heb verschillende (interim) functies bekleed: van bureaucoördinator tot MT-lid, van projectadministrateur tot directeur algemene zaken, van bestuurslid OKA tot vicevoorzitter OKA.

Passie voor het vak

In Arnhem werd ik werkgever van het jaar 2008, door mijn overtuiging dat mensen het beste functioneren wanneer zij datgene doen waar zij goed in zijn. Ik ben een echte teamplayer met passie voor projectondersteuning en het ondersteunen van ondernemerschap. Omdat iedere ondernemer, manager of bestuurder authentiek is, benader ik elke opdracht op een andere, persoonlijke manier. Als allround ondernemer, natuurlijk leider, bestuurder, motivator, stimulator, coach, netwerker, maar vooral mensen-mens, kan ik ondernemers op zeer uiteenlopende vlakken ondersteunen.

Diverse extra werkzaamheden

Als gecertificeerde HRM professional ben ik accessor voor CRP certificering. Hiermee lever ik een bijdrage aan het professionaliseren van HRM. Ik ben lid van de NVP (Nederlandse Vereniging Personeelsbeleid) en ben teamlid van NVP Kring Gelderland waarmee wij een paar keer per jaar bijeenkomsten organiseren voor HRM medewerkers en professionals ter lering, vermaak en kennisdeling.

Ik zit in 2 raden van toezicht van zowel DNA (De Nieuwe Arbeid) als Mevrouw Spijker. Ik denk graag mee met DNA waar de in-, door- en uitstroom van arbeidskrachten onderling wordt georganiseerd. Mevrouw Spijker zet zich in voor vrouwen met afstand tot de arbeidsmarkt die ze opleiden tot meester klusser. In al deze werkzaamheden kan ik mensen in hun energie zetten.

Als voorzitter van de stuurgroep van de Arnhemse Uitdaging lever ik graag mijn bijdrage aan maatschappelijke instellingen in Arnhem.

Mijn ideale week

Als ik mijn ideale week zou omschrijven, dan help ik ondernemers van verschillende kleinere en grotere bedrijven met het stroomlijnen van hun onderneming. Dan pas ik MY-etool toe om te zien waar de kwaliteiten van de ondernemers en de medewerkers liggen. Dan help ik ondernemers weer die werkzaamheden uit te voeren waar ze goed in zijn, waar ze energie van krijgen en waar ze hun bedrijf mee opgebouwd hebben.

Ik ga met teams aan de slag of coach mensen individueel, zowel in de zorg als in de financiële- en in de commerciële wereld. Het liefst bereik ik de ondernemers die stuntelen, die moeite hebben om alle ballen in de lucht te houden. Het is zó waardevol om hen te helpen om hun onderneming weer succesvol te maken!

Stroomlijnen

Mijn opdrachtgevers hebben één ding gemeen: het zijn ondernemers die in mensen willen investeren om hun onderneming te verbeteren. Het werkt op alle vlakken: de onderneming, de ondernemer én de medewerkers worden er beter van. Het is een mooi vak.

Andrea de Boeij

Lees wat opdrachtgevers binnen het MKB, onderwijs en de overheid over mijn werkwijze zeggen.