Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Businesscoaching

×

Jouw ondernemingscoach

1-op-1 businesscoaching is een krachtige tool voor ondernemers en zakelijke leiders die op zoek zijn naar persoonlijke en professionele groei. Het biedt op maat gemaakte begeleiding, doelgerichte planning, diepgaande analyse en continue ondersteuning bij uitdagingen en beslissingen. Door te investeren in 1-op-1 businesscoaching kun je je leiderschapsvaardigheden versterken, je bedrijfsdoelen bereiken en duurzaam succes realiseren.

Zoek je een sparringpartner om belangrijke beslissingen of uitdagingen mee te bespreken? Of wil je eens klankborden over ‘het gedoe’ dat het ondernemen af en toe met zich meebrengt? Dan kun je daarvoor uitstekend bij Andrea terecht. Zij is breed ervaren als onderneemster en afgestudeerd general manager. Daarnaast is zij ook nog eens gecertificeerd als extern vertrouwenspersoon.

Voucher voor tegemoetkoming van € 1.000,- in de kosten

De businesscoaching van Boeijend Ondernemen komt (onder bepaalde voorwaarden) in aanmerking voor een vergoeding vanuit het programma De Startversneller. Lees hier of jij ook in aanmerking komt en zoja, hoe je een voucher van € 1.000,- kunt aanvragen.

Lees meer over De Startversneller

Kies voor een businesscoaching abonnement

Met businesscoaching in abonnementsvorm verzeker je jezelf van doorlopende, persoonlijke begeleiding die volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Met regelmatige check-ins, flexibele planning en praktische actieplannen blijf je consistent groeien en kun je snel reageren op uitdagingen. Investeer in je toekomst met een kosteneffectief abonnement dat je helpt jouw zakelijke succes te versnellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor businesscoaching in abonnementsvorm bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Strippenkaart klein: 5 sessies van 2 uur (10 uur)
  • Strippenkaart normaal: 12 sessies van 2 uur (24 uur)
  • Company abonnement: in te zetten door meerdere medewerkers binnen je bedrijf

Daarnaast is het altijd mogelijk om voor afgebakende onderwerpen een beperkt aantal coachingsgesprekken in te plannen. Wat is de beste vorm voor jou? Dat overleggen we graag met je. Neem contact met ons op.

Neem contact op

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando