Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

De Startversneller

×

Voucher t.w.v. € 1.000,- voor businesscoaching en opleiding

Zowel de businesscoaching als de opleidingen van Boeijend Ondernemen komen in aanmerking voor vergoeding vanuit de regeling De Startversneller. Dat betekent dat jij (onder bepaalde voorwaarden) € 1.000 tegemoetkoming in de kosten kunt krijgen op onze coaching gesprekken en € 1.000,- op onze opleidingen. Hier lees je wat de voorwaarden zijn en hoe je de voucher aanvraagt.

Businesscoaching
Boeijend Ondernemen biedt businesscoaching strippenkaarten voor 10 of 24 uur. Voor bedrijven die meerdere medewerkers willen laten coachen, hebben we een company abonnement.

Opleiding
Heb je een coaching traject doorlopen en wil je aansluitend een opleiding volgen? Vraag dan tevens daar een voucher voor aan, want ook de opleidingen van Boeijend Ondernemen kwalificeren voor dit ondersteuningsprogramma. Let op: de opleidingsvoucher is alleen als tweede voucher aan te vragen en kan ingezet worden nadat je elders een coaching traject doorlopen hebt.

Wat krijg je precies vergoed?

De businesscoaching voucher geeft recht op vergoeding van kosten voor een coaching traject. Je krijgt 80% van de kosten vergoed met een minimum van € 500,- en een maximum van € 1.000,- per voucher.

• Strippenkaart klein € 1.250,- (10 uur) ; met een voucher is de eigen bijdrage € 250,-
• Strippenkaart normaal € 2.900,- (24 uur) ; met een voucher is de eigen bijdrage € 1.900,-

(De tarieven zijn exclusief 21% BTW. Voor ondernemers die niet BTW-plichtig zijn, gelden aangepaste voorwaarden.)

Ook de opleidingsvoucher geeft recht op vergoeding van kosten tot maximaal € 1.000 ,-.

Vraag meteen een voucher aan bij De Startversneller

Let op: voor het aanvragen van de voucher heb je een offerte nodig. Vraag deze ook meteen bij ons aan.

Voorwaarden

  • Je staat ingeschreven bij de KVK, maar niet langer dan 5 jaar (4 jaar en 364 dagen);
  • De standplaats van je onderneming is in Gelderland;
  • Je wilt zelf investeren met tijd (fulltime) en geld en je hebt een gedegen plan van aanpak voor je bedrijf;
  • Je hebt niet eerder deelgenomen aan het startersprogramma IkStartSmart, MoveToSocial.

Hoe werkt het?

Je meldt je aan via de portal van De Startversneller. Binnen 5 werkdagen wordt er door een medewerker van De Startversneller contact met je opgenomen voor het inplannen van een intakegesprek met jou. Daarin komt onder meer aan de orde wat jouw ambities zijn, hoe kansrijk jouw onderneming is, hoe realistisch de financiële prognoses zijn, de ondernemersscan, jouw ondernemersplan, en naar welke coach (en eventueel opleiding) jouw voorkeur uit gaat. Je hoort daarna meteen of je een voucher kunt aanvragen. Vervolgens vul je de Ondernemers E-scan in en vraag je voucher aan. Bij het aanvragen stuur je mee:

  • onze offerte
  • MKB-verklaring (downloadable op de aanvraagpagina van de portal)
  • de-minimisverklaring (downloadable op de aanvraagpagina van de portal)

Zodra de aanvraag gehonoreerd is, ontvangen wij beiden een bevestiging en kunnen we van start gaan. Na afloop dien je de facturen in via de portal en geef je aan hoe het traject is verlopen. Ook vul je dan opnieuw de Ondernemers E-scan in. Daarna wordt de vergoeding aan jou overgemaakt.

Over De Startversneller

Dit programma is er voor startende ondernemers in de provincie Gelderland of Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK. Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van € 1.000,- om te besteden aan business coaching. Een Gelderse starter kan daarnaast een tweede voucher van € 1.000,- aanvragen om te besteden aan het volgen van een vakgerichte opleiding. Met het programma willen de provincies Gelderland en Overijssel de slagingskans van startende ondernemers vergroten en zo de economische bedrijvigheid in de regio stimuleren. De Startversneller wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en de provincie Overijssel. Het programmamanagement is in handen van ontwikkelingsmaatschappij Oost NL.

Offerte voor coaching

Wil je gebruik maken van de tegemoetkoming in coaching kosten en daarvoor de voucher van De Startversneller aanvragen? Dan heb je bij de aanvraag een offerte van ons nodig. Vraag hier je offerte aan.

Offerte voor businesscoaching

Offerte voor opleiding

Heb je elders een coaching traject doorlopen en wil je aansluitend starten met een opleiding? Ook daar kun je een voucher van De Startversneller voor inzetten. Voor de aanvraag van deze voucher heb je een offerte van ons nodig. Vraag hier je offerte aan.

Offerte voor opleiding

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando