SLIM met coherent ondernemen

×

Aantrekkelijke subsidieregeling

De manier waarop we werken verandert. Ook in het MKB. Voor een werkgever is het daarom heel belangrijk dat de werknemers en het bedrijf zich blijven ontwikkelen en daarmee de wendbaarheid en kansen voor organisatie en personeel vergroten en toekomstbestendig maken. De overheid helpt hierbij met een subsidieregeling speciaal voor het MKB: de SLIM-regeling.

Afhankelijk van de omvang van jouw bedrijf, ontvang je nu tijdelijk 60% of 80% van het gehele traject vergoed tot een maximum subsidiebedrag van € 25.000,-. Met deze SLIM-regeling komt coherent ondernemen voor ieder MKB-bedrijf binnen handbereik. Vraag ‘m ook aan.

Tailor-made programma voor jouw onderneming

In samenwerking met Peper-Munt Marketing biedt Boeijend Ondernemen een tailor-made programma voor MKB-bedrijven, dat in aanmerking komt voor subsidie vanuit de SLIM-regeling. We lichten jouw bedrijf door op aspecten als identiteit, onderscheidend vermogen, profilering en portfolio en leveren een 1000-dagenplan op, waarmee jij je doelen kunt behalen.

Wat levert het jou op?

In zes intensieve sessies bepalen we gezamenlijk:

  • het fundament onder jouw organisatie (missie, visie, identiteit, kernwaarden etc.)
  • analyse van de doelgroep
  • huidige versus gewenste marktpositie en daarop aansluitende strategie
  • analyse van je productportfolio (in hoeverre is deze (nog) relevant en toekomstbestendig?)
  • analyse van je human capital (zit iedereen op de goede plek; zijn alle benodigde competenties aanwezig?)
  • het soort leiderschap dat nodig is en de methode om alle stakeholders in de organisatie geïnspireerd en betrokken te houden.

De uitkomsten bundelen we in een 1000-dagenplan dat jouw onderneming onderscheidend en toekomstgericht maakt. Dit omvat o.a. een opleidings- en ontwikkelplan en handvatten voor een heldere profilering, marketingstrategie en marketingpresentatie.

Zet ook de SLIM-regeling in voor coherent ondernemen

MKB-bedrijven die willen ontwikkelen kunnen tussen 3 en 30 september 2024 een aanvraag indienen bij het Ministerie van SZW. Het maximum subsidiebedrag is € 25.000 en wordt op basis van cofinanciering verstrekt.

  • 80% subsidie voor bedrijven met < 50 prs personeel en < € 10 mln omzet of € 10 mln jaarbalans
  • 60% subsidie voor bedrijven met 50-250 prs personeel en < € 50 mln omzet of € 43 mln jaarbalans

Voordat het aanvraagtijdvak opent, kun je je alvast registreren als aanvrager en een account aanmaken op het subsidieportaal van het Ministerie van SZW.

Neem voor vragen of het aanvragen van een offerte contact met ons op.

Neem contact op

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando