Menu

Voor wie

Interim Ondernemer / HRM

Ondernemers die een sparringpartner nodig hebben. Die er tegenop zien om een volgende stap te zetten of die merken dat hun onderneming niet goed functioneert. Voor hen is het waardevol om een andere ondernemer, met de juiste kennis en ervaring, in te schakelen die bij hen past. Van ZZP-ers die op het punt staan om personeel aan te gaan nemen tot MKB-ers die dringend hulp nodig hebben om hun onderneming weer op de rit te krijgen. Met name bij ondernemingen die snel groeien is het lastig om een goede structuur aan te brengen, omdat de aandacht ligt bij het uitvoeren van de taken voor de klanten. Voor die ondernemers  kan ik veel betekenen.

“Ik benader veranderingen van ondernemingen, ondernemers en medewerkers altijd vanuit de menselijke kant. Vandaar dat ik zowel Ondernemer ben als HRM.”

Voor wie?

  • Ondernemers die een sparringpartner willen hebben: hoe ga ik met al het “gedoe” om, hoe geef ik mijn organisatie vorm, hoe krijg ik weer plezier in ondernemen?
  • Ondernemers die personeel aan gaan nemen, zodat ze de personen met de juiste kernkwaliteiten toe kunnen voegen aan hun teams
  • Ondernemers die hulp willen bij het opstellen van arbeidscontracten
  • Ondernemers die hulp willen met het aanleggen van dossiers
  • Ondernemers die merken dat er ‘iets’ zit wat niet goed functioneert
  • Ondernemingen die enorm zijn gegroeid, maar waar het niet (meer) werkt zoals het moet
  • Ondernemingen waar onenigheid, frictie of ‘iets’ onderhuids zit
  • Ondernemingen waarbij de inkomsten achterblijven bij de groei van de onderneming
  • Ondernemingen die in de problemen zitten

Interim ondernemer voor MKB

Veel ondernemers hebben geen tijd meer om hun corebusiness uit te voeren. Alle aanverwante werkzaamheden groeien hen boven het hoofd. Ze zijn uitgeblust…. Herkenbaar?
Doordat jij destijds je vak uit ging oefenen is je bedrijf groot geworden. Zo groot zelfs dat je het niet meer alleen aankon. Daarom ben je gaan uitbreiden en heb je personeel aangenomen. Inmiddels voer jij allerlei andere taken uit en kom je niet meer toe aan je corebusiness, aan datgeen waarmee jij je bedrijf hebt opgebouwd.
Als de onderneming niet meer goed draait, komen er irritaties en conflicten. Dit kan voorkomen worden door een stap terug te doen en anders naar je medewerkers te kijken: waar ben jij nou eigenlijk goed in, waar krijg jij energie van?

Optimaal functionerende onderneming

Door jou en je medewerkers die werkzaamheden uit te laten voeren waar jullie goed in zijn, creëren we een optimaal functionerende onderneming. Daarbij voer jij weer de werkzaamheden uit waar je de onderneming groot mee hebt gemaakt en is het hele team succesvol. Hierdoor zijn grote zaken mogelijk: prijzen, innovaties, bijzondere opdrachten…..

“Om je onderneming weer goed te laten draaien, moet je in mensen willen investeren. Je onderneming, jij én je medewerkers worden er beter door.”

Interim ondernemer voor ZZP

Als je als ZZP- er uit je jasje gegroeid bent en personeel aan gaat nemen, dan komt er veel op je af. Laat mij je helpen met de arbeidscontracten en het opzetten van de organisatiestructuur. Daarnaast kan ik met behulp van MY-etool ervoor zorgen dat je mensen met de benodigde kwaliteiten aanneemt en ze direct op de juiste plaats kan inzetten.
Kortom: je onderneming vanaf het begin optimaal neerzetten.

Herkenbaar?

Herken je dat je continue problemen aan het oplossen bent waar je eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt zijn. Dat je ’s avonds uitgeblust thuis komt en nergens meer energie voor hebt. Dat je vaak sacherijnig bent. Dat je je oorspronkelijke werkzaamheden (bijna) niet meer uitvoert?

Weet je nog waarom je ooit ondernemer bent geworden en wil je dit gevoel weer terug? Vul dan het contactformulier in. Ik help je graag!

“Interim ondernemer zijn betekent voor mij: ondernemers helpen om hun teams te stroomlijnen, waardoor zowel de ondernemer, als de medewerkers, als de onderneming groeien.”