Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Training Coherent Ondernemen

×

Heb jij jouw onderneming al scherp in beeld?

Wil jij ook innovatie, ontwikkeling en groei in jouw onderneming? Schrijf je dan in voor de training Coherent Ondernemen.

Meld je aan
De training wordt gegeven in vier sessies van een dagdeel, van 9:00 tot 13:00 uur. De groepsgrootte is 6 tot 8 deelnemers. We starten bij voldoende deelnemers. Aan de hand van de deelnemers wordt een centrale locatie in Gelderland gekozen.
De training zal meerdere keren per jaar gegeven worden. Klik hier voor een actueel overzicht van trainingsdata.

Meer weten? Bel met Andrea op 06-207 387 89 of neem contact op en vraag naar de uitgebreide brochure. Samen maken we Gelderland zo coherent mogelijk!

Onze aanpak

Vier inspirerende sessies

Je komt vier keer met je groep bij elkaar voor een sessie. Twee trainers vergroten je kennis met theorie, zorgen voor een constructieve dialoog en begeleiden je bij de uitvoering van de praktijkopdrachten. Door de kleine groep is er veel ruimte voor het delen van ervaringen uit de eigen praktijk. Dit maakt dat je veel kunt leren van de mede-ondernemers in de groep.

Studiemateriaal

Je ontvangt een werkboek met hierin de theoretische achtergronden bij de training en opdrachten die je uitwerkt voor je eigen onderneming.

Opdrachten in de praktijk

Naast de sessies werk je een aantal praktijkopdrachten uit, waarmee je stap voor stap je hele onderneming integraal in beeld brengt. Je doet dit samen met één van je medecursisten, zodat je met elkaar kunt meedenken en je eigen inzichten verder kunt aanscherpen.

Verankering

Voor een goede verankering van de inzichten word je na de training uitgenodigd voor een individueel gesprek met één van de trainers. Hierin kijken we welk van de aspecten die in de training naar boven zijn gekomen de meeste aandacht vragen en hoe je mogelijke vervolgstappen verder kunt vormgeven.

Investering

€ 1.250,- exclusief 21% BTW

Opbrengst van de training voor jou en jouw onderneming

Deze training helpt om stil te staan bij thema’s als continuïteit, innovatie en duurzaamheid. Daarmee werp je een nieuw licht op je eigen ondernemerschap en kun je je laten inspireren door andere ondernemers.

  • Je ontwikkelt meer bewustzijn op hoe jouw onderneming functioneert en welke interne en externe ontwikkelingen van invloed zijn.
  • Je hebt inzicht in de belangrijkste vraagstukken, kansen en dilemma’s waar je op korte termijn mee aan de slag kunt.
  • Je legt een sterke basis voor verdere ontwikkeling van je onderneming en je eigen leider- en ondernemerschap.

Schuif jij ook aan bij deze training?

Meld je aan

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando