Boeijend Ondernemen

Doen wat je drijft

Starters

Samen zetten we je onderneming vanaf het begin optimaal neer.

×

Bouwen aan jouw bedrijf

Als je als ZZP’er uit je jasje gegroeid bent en personeel aan gaat nemen, dan komt er veel op je af. Laat mij je helpen met de juiste arbeidscontracten en bij het opzetten van de organisatiestructuur. Daarnaast kan ik ervoor zorgen dat je mensen met de benodigde kwaliteiten aanneemt en ze direct op de juiste plaats kunt inzetten. Kortom: samen zetten we je onderneming vanaf het begin optimaal neer.

Speciaal voor starters en ZZP’ers die willen groeien is er de online academy Personeel en Nu: jouw remote HRM afdeling. Deze staat jou met raad en daad bij in de vorm van advies en cursussen.

Maak kennis met Personeel en Nu

Doe (weer) wat jou drijft

Herken je dat je continu problemen aan het oplossen bent, waar je eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt zijn. Dat je ’s avonds uitgeblust thuis komt en nergens meer energie voor hebt, of dat je vaak chagrijnig bent? Dat je je oorspronkelijke werkzaamheden (bijna) niet meer uitvoert? Laten we dan eens kennis maken.

Neem de regie

Weet je nog waarom je ooit ondernemer bent geworden en wil je dit gevoel weer terug? Neem dan contact op, ik help je graag!

Neem contact op

Ondersteuning op maat

Boeijend Ondernemen is er voor jou als ondernemer en ondersteunt je bij de groei van je bedrijf. Samen zetten we je onderneming van meet af aan optimaal neer.

Greep uit mijn klanten

Logo zilliz
Logo Cascando
Logo CONFED
Logo Melis Logistics
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo Hekkelman
Logo IF Technology
Logo SAB