Boeijend Ondernemen | ondernemingscoach

Subsidies en vergoedingen

×

Subsidie voor ondernemerstraining, businesscoaching of maatwerk

Naast een financiële investering vraagt professionele ontwikkeling van jouzelf en/of van jouw bedrijf ook een serieuze tijdsinvestering. Daarom is het fijn om te weten dat er mogelijkheden voor subsidie en vergoedingen bestaan om jou daarin tegemoet te komen.

 

 

De Startversneller

De Startversneller helpt ondernemers bij een succesvolle start van hun eigen bedrijf. Voorwaarde is dat je bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (max. 5 jaar) en gevestigd is in de provincie Overijssel of Gelderland. De coaching is specifiek gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden. Ondernemers komen in aanmerking voor een voucher van € 1.000,- om te besteden aan coaching en aanvullend € 1.000,-  voor een vakgerichte opleiding.

Via de website van De Startversneller kun je jouw voucher aanvragen.

Lees meer over De Startversneller

SLIM-subsidie

In samenwerking met Peper-Munt Marketing biedt Boeijend Ondernemen een tailor-made programma voor MKB-bedrijven, dat in aanmerking komt voor subsidie vanuit de SLIM-regeling. We lichten jouw bedrijf door op aspecten als identiteit, onderscheidend vermogen, profilering en portfolio en leveren een 1000-dagenplan op, waarmee jij je doelen kunt behalen.

Lees meer over deze SLIM-aanpak

Greep uit mijn klanten

Logo SAB
Logo IF Technology
Logo Hekkelman
Logo Gelderse Sport Federatie
Logo zilliz
Logo Melis Logistics
Logo CONFED
Logo Cascando